Over Luweco Trading BV

Wij zijn Luweco trading BV, Een internationaal georiënteerde importeur van een breed assortiment reinigingsproducten, oplossingen en aanverwante artikelen. Met meer dan 25 jaar ervaring op de internationale markten weten wij waar u naar op zoek bent: een flexibele, innovatie en betrouwbare partner die noviteiten op de markt brengt in nauwe samenspraak met producenten en haar klanten.

Doordat wij direct bij grote internationale producenten wereldwijd inkopen, kunnen wij u ons uitgebreide assortiment tegen zeer gunstige condities aanbieden. Wij zijn voorraadhoudend en leveren vanuit onze eigen magazijnen dan wel direct vanuit het magazijn van de producent door geheel Europa. Onze grote verscheidenheid aan producten wordt al jaren lang met succes in een groot aantal branches ingezet en gebruikt. Waarschijnlijk ook in uw branche. Ontwikkelingen op zowel productniveau als op het gebied van voorschriften en regelgeving volgen wij op de voet zodat uw producten altijd up-to-date zijn.

We zijn ons ervan bewust dat markten waarop wij actief zijn veranderen. Niet alleen de eisen die aan onze producten worden gesteld maar ook de eisen die aan ons als toeleverancier worden gesteld zijn in deze ontwikkelingen mee veranderd. Naast het brede assortiment A-merken bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om hun producten onder private label te vermarkten.

Private label

Wij begeleiden u hierbij in het gehele traject. Bijvoorbeeld bij het ontwerp van de labels, benchmarking van producten en het op voorraad houden van uw producten in ons magazijn. U zult versteld staan van onze flexibiliteit en de opvallend lage minimale afname hoeveelheden die wij voor private label verpakkingen kunnen hanteren.

Hebben wij uw interesse gewekt en bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek of prijsopgave? Neemt u dan contact met ons op. Ik kom graag in de gelegenheid om met u te sparren over onze mogelijkheden.